Senior calculator

Senior calculator | 40 uur

Ontwikkelen en bouwen. Wij realiseren vastgoed in de Randstad. Van appartementen en eengezinswoningen tot complexe binnenstedelijke projecten. Dat doen wij al bijna een eeuw. Wij brengen ontwikkelen, bouwen, beleggen en beheren samen. We nemen verantwoordelijkheid en investeren graag mee. In duurzame ruimtes voor de volgende generaties. Wij zijn realistisch en kritisch. Met voortdurend oog voor optimalisatie van proces én resultaat. In een open en intelligente samenwerking. 

Ontwikkelen voor de toekomst, bouwen voor het leven. 

Binnen ons calculatieteam zijn wij op zoek naar een senior calculator die fulltime inzetbaar is (40 uur).  

Wat vinden wij belangrijk?
Je hebt ruime ervaring opgedaan als senior calculator bij een aannemer (in de nieuwbouw) en hebt ervaring en/of veel affiniteit met tunnelgietbouw. Je bent gewend om aan veel projecten in diverse stadia te calculeren. Je kunt zelfstandig of binnen het team van kostendeskundigen/calculatoren de kostprijsberekeningen te maken. De kennis van normen en prijzen maak je jezelf snel eigen. Je hebt als senior vanzelfsprekend een scherp oog voor bouwkosten en kunt collega-calculatoren overtuigen, inspireren en adviseren!

Wij zoeken een collega op minimaal MBO-niveau (Bouwkunde). Minimaal 10 jaar ervaring binnen het vakgebied van de woningbouw en/of utiliteitsbouw is voor ons een vereiste. Je past binnen een dynamisch team. Je kunt goed omgaan met de vrijheden en de verantwoordelijkheden die je krijgt. Wij doen onze calculatie in Ibis trad en werken met 12Build en Solibri (BIM). Je communiceert gemakkelijk en een dosis mensenkennis en humor past ons goed. Jouw werkplek is op ons kantoor in Beverwijk. 

De taken in het kort
Je zorgt dat kostprijsberekeningen worden gemaakt en aangeleverd. Stuurt en begeleidt derden t.b.v. prijsvorming, doet alternatieve kostenstudies, bespreekt en licht begrotingen toe en geeft tijdig de risicovolle en kritieke onderdelen van een project aan. Maar vooral vind jij het leuk om in een team van enthousiaste collega’s mee te werken aan het binnenhalen van nieuwe uitdagende en winstgevende projecten. 

Ik ben die senior calculator
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Neem contact met ons op of stuur jouw sollicitatie en CV naar p&o@smitsbouwbedrijf.nl t.a.v. Maaikel Kok (Hoofd P&O). Wij bieden een interessante en uitdagende baan met bijzondere projecten. Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bijdragevrije pensioenregeling en een leaseauto. En ruimte tot verdere ontplooiing/verbreding in de functie.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

Solliciteer op deze vacature