Gietbouwer

Gietbouwer | 40 uur

Ontwikkelen en bouwen. Wij realiseren vastgoed in de Randstad. Van appartementen en eengezinswoningen tot complexe binnenstedelijke projecten. Dat doen wij al bijna een eeuw. Wij brengen ontwikkelen, bouwen, beleggen en beheren samen. We nemen verantwoordelijkheid en investeren graag mee. In duurzame ruimtes voor de volgende generaties. Wij zijn realistisch en kritisch. Met voortdurend oog voor optimalisatie van proces én resultaat. In een open en intelligente samenwerking.  

Ontwikkelen voor de toekomst, bouwen voor het leven. 

Ons specialisme is gietbouw, waaronder tunnelbouw en het bouwen met betonwanden met breedplaatvloeren. Dat gietbouwen (met stalen tunnels en wandbekistingen) doen wij veelal met eigen ploegen. Om onze expertise op peil te houden is SBB op zoek naar gietbouwstelleurs en betontimmerlieden die onze ruwbouwploegen kunnen versterken en aanvullen. Collega’s die mee willen bouwen aan de droom van onze toekomstig bewoners.

Wat vinden wij belangrijk
Je hebt ervaring opgedaan binnen een soortgelijke functie bij een (onder)aannemer in de nieuwbouw of je wilt een nieuwe stap maken binnen de bouw. Je bent gewend om vroeg op te staan, in een team te werken en binnen een dynamische werkomgeving de ruwbouw te doen. Je hebt geen moeite met het werken onder tijdsdruk, want beton blijft niet vloeibaar. Je kunt goed omgaan met de vrijheden en de verantwoordelijkheden die je hebt. Je staat voor de veiligheid van jezelf en de collega’s op de bouwplaats. En het is een pre als je tekening kunt lezen en een rijbewijs hebt. Leuk feitje: Onze eigen Tekenkamer maakt de tunneldraaiboeken, SBB staat erom bekend de ruwbouw strak en geregisseerd uit te voeren. Ons kantoor staat in Beverwijk, daarom is het praktisch dat je in het Westen woont.

Ik ben die gietbouwstelleur/betontimmerman
Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan kun je jouw gegevens doorgeven aan de afdeling
P & O. Of een sollicitatie sturen naar het mailadres: p&o@wijzijnsbb.nl.
Ter attentie van Maaikel Kok (hoofd P & O) of Maikel Pieters (personeelsfunctionaris).

SBB biedt een gave baan met een prima beloning, werken in de buitenlucht, altijd ruimte voor het doen van opleidingen, leuke collega’s én interessante projecten bij een ontwikkelende bouwer met een sociaal hart. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Solliciteer op deze vacature