Zelfstandig organisatiemedewerker

Zelfstandig organisatiemedewerker | 40 uur

Ontwikkelen en bouwen. Wij realiseren vastgoed in de Randstad. Van appartementen en eengezinswoningen tot complexe binnenstedelijke projecten. Dat doen wij al bijna een eeuw. Wij brengen ontwikkelen, bouwen, beleggen en beheren samen. We nemen verantwoordelijkheid en investeren graag mee. In duurzame ruimtes voor de volgende generaties. Wij zijn realistisch en kritisch. Met voortdurend oog voor optimalisatie van proces én resultaat. In een open en intelligente samenwerking.  

Ontwikkelen voor de toekomst, bouwen voor het leven. 

Binnen ons leuke, compacte en deskundige team van de afdeling KRO (Kleinbouw, Renovatie en Onderhoud) zijn wij op zoek naar een zelfstandig organisatiemedewerker (werkvoorbereider) die fulltime inzetbaar is (40 uur). 

Wat vinden wij belangrijk ?
Je hebt ervaring opgedaan binnen een soortgelijke functie bij een aannemer (in de nieuwbouw of de kleinbouw). Je bent gewend om als zelfstandig werkvoorbereider een heel project van het prille beginstadium tot ver in de uitvoeringsfase te maken. Het zit in jouw systeem om de schakel te zijn tussen het uitvoeringsteam en de bedrijfsleider.

Wij zoeken een collega op minimaal MBO-niveau (Bouwkunde). Enkele jaren ervaring binnen het vakgebied van de woningbouw en/of kleinbouw is voor ons belangrijk. Je past binnen een dynamische werkomgeving. Je hebt geen moeite met het werken met krappe planningen en je kunt goed omgaan met de vrijheden en de verantwoordelijkheden die je krijgt. Je vindt het leuk om te calculeren, opnames te doen en klussen te begeleiden. AutoCAD heeft geen geheimen voor jou. Je hebt geen moeite met de omgang met vele partijen op verschillende niveaus. Een dosis mensenkennis en humor past ons goed. Je bent een teamplayer en bezit leidinggevende kwaliteiten!

Jouw werkplek is in Beverwijk, daarom is het praktisch dat je in het Westen woont.

Wat zijn in het kort de taken van de zelfstandig organisatiemedewerker?
Je zorgt dat tekeningen, materialen en gegevens op tijd beschikbaar zijn. Doet calculaties en signaleert achterstanden op voorbereidingsschema’s én afwijkingen t.o.v. contractstukken. Je houdt meer- en minderwerk bij opdrachtgever en onderaannemers/leveranciers in de gaten. Ook de inkoop-voorbereiding kan tot jouw basispakket behoren. Het doen van opnames bij de klant, het begeleiden van de klus en het daarin soms sturend zijn vind je leuk om te doen.  

Ik ben die zelfstandig organisatiemedewerker
Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan kun je jouw gegevens doorgeven aan de afdeling P & O. Of een sollicitatie inclusief CV sturen naar het mailadres: p&o@wijzijnsbb.nl. Ter attentie van Maaikel Kok (Hoofd P & O).


Wij bieden een interessante en uitdagende baan met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een bijdragevrije pensioenregeling en een leaseauto) én gave projecten bij een ontwikkelende bouwer. Met altijd mogelijkheid tot verdere ontplooiing/verbreding in de functie.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Solliciteer op deze vacature