Vacature

senior organisatiemedewerker | 40 uur

Binnen het team van trotse mensen zijn wij op zoek naar een senior-organisatiemedewerker (werkvoorbereider) voor 40 uur in de week.

Wat vinden wij belangrijk?
Je hebt reeds bij een bouwbedrijf ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je bent gewend om een heel project (nieuwbouw) van het begin tot ver in de uitvoeringsfase te begeleiden. Het zit in jouw systeem om de schakel te zijn tussen het organisatieteam, de hoofduitvoerder en de bedrijfsleider. 

Wij zoeken een collega op minimaal MBO-niveau (MTS) met enkele jaren ervaring (als senior) binnen de woningbouw en/of utiliteitsbouw. Je past binnen een dynamische werkomgeving en je hebt geen moeite met het werken met strakke planningen. Bovendien kun je goed omgaan met de vrijheid en de verantwoordelijkheid die je binnen deze functie krijgt. Ervaring met het werken in BIM is een pre: al onze projecten voeren wij uit in BIM. Verder past een dosis mensenkennis en humor ons erg goed. Omdat wij gevestigd zijn in Beverwijk, is het praktisch als je in het Westen woont. Jouw werkplek zal op een van onze projecten in Noord- of Zuid-Holland zijn.  

In het kort de taken van de senior-organisatiemedewerker: 

  •   Je zorgt dat tekeningen, materialen en gegevens op tijd beschikbaar zijn.
  •   Je signaleert achterstanden op voorbereidingsschema’s én afwijkingen t.o.v. contractstukken.
  •   Je houdt het meer- en minderwerk bij opdrachtgever en onderaannemers/leveranciers in de gaten.
  •   Je bent verantwoordelijk voor de bewaking van de uren en het groot materieel.
  •   De inkoopvoorbereiding behoort ook tot het basispakket.
  •   Het coachen/begeleiden van én het leidinggeven aan collega organisatiemedewerkers.

Ben jij die senior organisatiemedewerker die wij zoeken?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voel je je thuis bij onze kernwaarden, dan kun je middels onderstaand formulier jouw motivatie en CV opsturen. Mailen naar p&o@smitsbouwbedrijf.nl t.a.v. Maaikel Kok (Hoofd P&O) is eveneens een optie.

Wat bieden wij?
Een interessante en uitdagende baan met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder een bijdragevrije pensioenregeling en een leaseauto. En niet te vergeten ontzettend gave projecten bij een ontwikkelende bouwer en volop mogelijkheden tot verdere ontplooiing binnen de functie of andere vakgebieden binnen Smit’s Bouwbedrijf.


Smit’s Bouwbedrijf - Bouwers voor het leven

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Solliciteer op deze vacature