Wooncomplex Waterrijk, Boskoop

Waterrijk-Boomgaard

Waterrijk-Boomgaard
Wooncomplex Waterrijk omvat in totaal 57 appartementen en een ‘maatschappelijke plint’. Het complex bestaat uit twee aparte woontorens met respectievelijk 27 koop- en 30 huurappartementen.

Appartementen
Alle appartementen hebben een terras of balkon, waarvan het overgrote deel op het zuiden of het westen. Alle appartementen hebben een eigen berging op de begane grond en zijn bereikbaar met een lift. 
Op de begane grond van beide woontorens zijn de centrale entree, bergingen en diverse algemene voorzieningen gesitueerd. Parkeren geschiedt op maaiveld naast en achter het wooncomplex. Het terrein is privé en wordt eigendom van de toekomstige Vereniging van Eigenaren.

Maatschappelijke plint
De twee woontorens zijn op de begane grond verbonden door een ‘maatschappelijke plint’. Triatact en de huisartsen in Boskoop werken aan een plan voor één groot Centrum voor Gezondheidszorg in Waterrijk. Tevens wordt gekeken of paramedische zorgverleners - zoals fysiotherapeuten, psychologen en diëtisten -, een apotheek en een tandarts kunnen worden opgenomen in het Gezondheidscentrum. Samenvoeging van deze disciplines zorgt voor meer efficiency én een betere dienstverlening naar cliënten. Waterrijk is bij uitstek de plek voor zo’n groot, nieuw gezondheidscentrum. Dicht bij het centrum en uitstekend bereikbaar voor alle mensen in het dorp, met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Indien u meer informatie wilt of mede wilt participeren in het Gezondheidscentrum kunt u contact opnemen met Triatact, de heer Martin Moes. E-mail: info@triatact.nl.

 

 

Kenmerken
Object: 57 appartementen
Plaats: Boskoop
Oplevering: 2019
I.o.v.: Waterrijk Boskoop BV
Architect: Architektenatelier uit Alphen aan den Rijn
locatie
Bekijk