Renovatie Rode Kruis Ziekenhuis, Beverwijk

Rode Kruis Ziekenhuis

Sinds april 2015 werkt Smit's Bouwbedrijf doorlopend aan de renovatie van het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) in Beverwijk. De renovatiewerkzaamheden komen voort uit een nieuwe structuurvisie van het ziekenhuis. De zorginstelling, gelegen aan de Vondellaan, laat het ziekenhuis in fases renoveren.

De wijzigingen die vanuit de structuurvisie voortkomen neemt Smit's Bouwbedrijf voor zijn rekening. Het gaat hier om de verbouwing van de spoedeisende hulp, aanpassing van de diverse depotheken, verplaatsing van de mamapolie, complete make-over van de kinderspeelkamer en het realiseren van brandwondenboxen. Bovendien wordt er een gehele brandscan uitgevoerd die moet leiden tot brandwerende aanpassingen en doorontwikkeling van de algehele brandveiligheid van het ziekenhuis. Smit's Bouwbedrijf neemt de rol aan van coördinator voor de algehele werkzaamheden, alle bouwkundige werkzaamheden en is een adviseur op het gebied van doorontwikkeling.

Tijdens de werkzaamheden in het Rode Kruis Ziekenhuis bestaat er altijd een extra zorg: patiënten en een werkbare omgeving voor de RKZ-medewerkers. Er wordt altijd rekening gehouden met de artsen en patiënten en afdelingen blijven ten alle tijden operationeel. Dit vraagt om een goede coördinatie en communicatie met de afdelingen, medewerkers en patiënten.

Kenmerken
Object: Renovatie ziekenhuis
Plaats: Beverwijk
Oplevering: april 2015 - doorlopend
I.o.v.: Rode Kruis Ziekenhuis
locatie
Bekijk