Hoofdkantoor Douwe Egberts, Amsterdam

Hoofdkantoor DE

In het middelste bouwdeel aan de noordzijde van Oosterdokseiland kavel 3, welk uitkijkt over het IJ, is door Smit’s Bouwbedrijf 5.400 m² kantoorruimte gerealiseerd in opdracht van Douwe Egberts Master Blenders 1753. De complete afbouw en inrichting is in samenspraak tussen beide partijen in bouwteam tot stand gekomen volgens het ‘nieuwe werken’. De complete afbouw is gerealiseerd en opgeleverd binnen 4 maanden na opdracht.

De afbouw van het hoofdkantoor van DE omvatte:

  • Vloerbedekking bestaand uit eiken lamineer parket, tapijt, marmoleum en natuursteen
  • Binnenwanden die bestaan uit glazen wanden en diverse ronde wanden
  • Het verbinden van kantoorverdiepingen middels vides
  • Het vervaardigen van eikenhouten trappen met daar op glazen balustrade
  • Speciaal meubilair zoals bar, lockerkasten, kopieer meubilair, koffie meubilair, entreebalie, display meubilair, e.d.
  • Aanpassen van complete installatie (licht, data, ventilatie, verwarming)
  • Het maken van stijlvolle entree met ronde wanden voorzien van logo, balie, koffiemeubilair, e.d.
Kenmerken
Object: Inrichting 5.400 m² kantoor
Plaats: Amsterdam
Oplevering: Juli 2012
I.o.v.: Douwe Egberts Master Blenders 1753
Architect: Fokkema & Partners
locatie
Bekijk