Heerlijk Wonen! Haydnplein, Heemskerk

Haydnplein

Nabij het centrum van Heemskerk bouwt Smit’s Bouwbedrijf in opdracht van Green Real Estate 80 appartementen en 3.788 m2 commerciële ruimte ten behoeve van winkelruimte (retail) en horeca.

Het project is verdeeld over 2 bouwdelen. In de plint van het gehele project worden winkels en horeca gesitueerd en onder 1 van de bouwdelen wordt een stallinggarage gerealiseerd met 111 parkeerplaatsen ten behoeve voor het parkeren van de toekomstige bewoners.

De woningcoöperatie WoonopMaat uit Heemskerk heeft 44 woningen aangekocht voor de verhuur. De overige 36 woningen worden aangeboden in de verkoop door de opdrachtgever. De appartementen zijn ruim van opzet en beschikken allemaal over een balkon, loggia of dakterras. Voor de afwerking is gekozen voor hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme materialen.

Het project is gesitueerd op de hoek Beethovenstraat en Maerelaan nabij het centrum van Heemskerk. Een uitstekende locatie voor de nieuwe bewoners in een levendige woonomgeving, de winkels voor de dagelijkse boodschappen bevinden zich op de begane grond en het centrum van Heemskerk ligt op loopafstand.

 

 

Kenmerken
Object: 80 appartementen
Plaats: Heemskerk
Oplevering: 2013
I.o.v.: GREEN Real Estate B.V.
Architect: Kolpa Architecten
locatie
Bekijk