Kantoor transformeert naar gebouw met zorgfunctie, Beverwijk

Vondellaan

Aan de Vondellaan 8 in Beverwijk, tegenover het Rode Kruis Ziekenhuis, is Smit’s Bouwbedrijf gestart met de complete renovatie van het voormalige kantoorpand van Diginotar. Dit kantoorpand wordt getransformeerd tot een gebouw met zorgvoorzieningen voor tweedelijnszorg. De huurder is het Rode Kruis Ziekenhuis die het op zijn beurt verhuurt aan De Nederlandse Obesitas Kliniek en de oogkliniek Eyescan.

Het pand heeft een oppervlakte van circa 1.600 m² verdeeld over vier verdiepingen. De complete inbouw wordt verwijderd, de kozijnen worden vervangen door geïsoleerde aluminium kozijnen met zon- en geluidswerende beglazing en er wordt een nieuwe liftinstallatie geplaatst. De afdeling beton- en gevelrenovatie van Smit’s Bouwbedrijf reinigt, restaureert en schildert de bestaande betonnen gevelbeplating.

Voor de Obesitas Kliniek omvatten de werkzaamheden onder andere een complete installatie inclusief WTW met topkoeling , het elektra met een brandmeldinstallatie,  de toegangscontrole, het beveiligingssysteem en het loodgieterswerk. Verder draagt Smit’s Bouwbedrijf zorg voor de bouwkundige afbouw met systeemwanden en -plafonds, de vloerafwerking en het behangwerk. Voor Eyescan wordt een casco plus afwerking gerealiseerd met nieuwe basis installaties.

 

 

 

Kenmerken
Object: Renovatie zorgvoorziening
Plaats: Beverwijk
Oplevering: 2013
I.o.v.: 2BornottoB BV
locatie
Bekijk