Nieuws
19 juni 2018

Werkzaamheden boven het maaiveld

Op het werk Monarch III in Den Haag zijn de eerste wanden van de begane grond inmiddels gestort. Lange tijd hebben de werkzaamheden plaatsgevonden onder het maaiveld. Vanaf nu wordt de constructie van de twee woontorens ook boven het maaiveld zichtbaar. De constructie van de tweelaagse garage is gereed. Momenteel worden de damwanden getrokken met behulp van Silent Piler van onderaannemer Gebr. Van ’t Hek.

Smit’s Bouwbedrijf realiseert in het centrum van het Beatrixkwartier in Den Haag 248 huurappartementen. Het plan aan de Prinses Beatrixlaan heeft een totaal volume van ruim 32.000 m² BVO. Het omvat twee woontorens, van zeventig meter hoog, met in totaal 248 vrije sector huurappartementen. De appartementen variëren in grootte van 52 tot 125 vierkante meter en sluiten goed aan op de vraag naar betaalbare en kwalitatief hoogwaardige woningen op een toplocatie.

In de plint komt een horeca-unit en ondergronds worden 146 parkeerplaatsen gerealiseerd in een tweelaagse garage. Monarch III zal zowel de woonfunctie als kantoorfunctie in het Haagse Beatrixkwartier verder versterken.


Opdrachtgever Provast leverde de foto's aan.