Nieuws
14 december 2015

Verkoop Dieperhout Leiden trekt veel belangstelling

In de avond van 25 november is, onder ruime belangstelling, de verkoop van de woningen in Dieperhout van start gegaan. Door de populariteit van het Leidse nieuwbouwproject worden de woningen toegewezen op basis van een loting. De inschrijving op de eerste fase – met 22 woningen van €310.000 tot €352.000 – was een groot succes.

Project ‘Dieperhout Leiden’
Midden in het Houtkwartier, op de plek van het voormalig ROC Dieperhout in Leiden, ontwikkelt Smit’s Bouwbedrijf zeven variërende typen eengezinswoningen met verschillende woonoppervlakken en indelingsmogelijkheden. Deze woningen worden speels verdeeld over acht bouwblokken.

Het Houtkwartier, waar de nieuwbouw tot stand komt, is een bestaande en geliefde woonwijk. De wijk grenst aan stadspark de Leidse Hout en ligt tegen het dorpsachtige Oegstgeest. De nieuwbouwwoningen die in de wijk gerealiseerd worden zijn uitermate populair.

Veel inschrijvingen 1e verkoopfase
In de periode van 25 november tot 8 december hadden geïnteresseerden tot 17.00 uur de kans om zich in te schrijven voor de eerste 12 rijwoningen en 10 stadswoningen. Na de druk bezochte verkoopavond zijn er uiteindelijk 102 inschrijvingen verzameld. De hoge verwachtingen die er waren voor het project zijn uitgekomen. Op 9 december vond de loting plaats.

Verkoop 2e fase
Naar verwachting gaat de ontwikkelaar omstreeks februari/maart 2016 met nog eens 26 woningen in verkoop. Het appartementengebouw, met 12 appartementen, wordt naar verwachting in maart/april in de verkoop gedaan. Wil je meer weten? Bezoek dan eens de website wonenindieperhout.nl en laat je informeren over dit prachtige nieuwbouwproject.