Nieuws
13 juni 2014

Grote belangstelling appartementen Roos & Beek

Donderdag 12 juni is de aftrap gegeven voor het nieuwbouwproject Roos & Beek in Santpoort-Noord. Onder grote belangstelling is gestart met de verkoop van de appartementen in fase 1. De eerste fase bestaat uit 65 appartementen, een commerciële ruimte, een recreatieruimte en een stallinggarage. 
Er  zijn ruim 20 verschillende typen appartementen, variërend in woonoppervlakte van 68 tot 134 m² en in prijs van circa € 155.000 tot € 315.000 vrij op naam. Bij een voorspoedige verkoop kan de bouw eind dit jaar starten.

In nauwe samenwerking met de gemeente Velsen en HB adviesbureau is Roos & Beek een heel groen bouwplan geworden. BBHD architecten tekenden het ontwerp van het project. De appartementen zijn verdeeld over een aantal kleinschalige gebouwen met verschillende woonlagen, die op speelse manier met elkaar verbonden zijn. Bovendien zijn de appartementen verdeeld in twee niveaus van afwerking: comfort en comfort plus appartementen. Het laatste type kenmerkt zich door een hoogwaardige luxe afwerking plus een eigen parkeerplaats in de overbouwde stallingsruimte. Bewoners wonen geheel zelfstandig in Roos & Beek. Wie dat wenst, kan zorg en service afnemen van zorgorganisatie Zorgbalans.

De ligging van Roos & Beek is gunstig. Het treinstation en de historische dorpskern van Santpoort-Noord liggen op enkele minuten lopen van het woongebouw. Daarnaast zijn zowel moderne, stedelijke voorzieningen als de rust van de natuur binnen handbereik. Roos & Beek wordt aangelegd rondom een grote, besloten binnentuin en heeft daardoor wat weg van een hofje. Het project is afgestemd op de hoge eisen die 55-plussers stellen aan onder meer comfort, rust, privacy en veiligheid.

Meer info op www.woneninroosenbeek.nl.