Nieuws
27 oktober 2014

Veel animo voor appartementen De Zaanse Strip

Zaterdag 25 oktober is onder grote belangstelling gestart met de verkoop van de 40 appartementen van nieuwbouwproject De Zaanse Strip in Zaandam. Deze appartementen bevinden zich in het derde gebouw van De Zaanse Strip. Woongebouwen Westzaan en Zaandijk zijn inmiddels bewoond. De bouw van het woongebouw Wormerveer is in volle gang en dit betekent dat de appartementen al over zo’n 7 maanden worden opgeleverd. Dat de bouw reeds is gestart voordat überhaupt maar een appartement verkocht is, mag best uitzonderlijk genoemd worden, aldus projectontwikkelaar Spoorstrip-West BV (samenwerking van Eigen Haard en Smit's Bouwbedrijf).

De appartementen zijn verdeeld over zeven verdiepingen. Er zijn drie verschillende soorten appartementen: startersappartement, driekamerappartement en penthouses. Het laatste type kenmerkt zich door een groot dakterras en het startersappartement door een eigen entree aan de straat, een zogenaamde bel-etage. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 42 tot 92 m² en in prijs van € 115.000 tot € 235.000 vrij op naam.  Bijzonder is dat de driekamerappartementen met BKZ-regeling gekocht kunnen worden. Dit betekent dat een woning met een vrij op naam prijs (eigen grond ) van € 170.000 met BKZ (erfpacht) gekocht kan worden voor € 138.886. Met deze regeling is de instapprijs van een woning beduidend lager.

Geïnteresseerden kunnen tot en met maandag 3 november a.s. 12.00 uur inschrijven voor de appartementen. Verkoopinformatie is beschikbaar op www.dezaansestrip.nl en bij de makelaars.