Nieuws
14 november 2016

The Muse in Rotterdam een feit!

Vrijdag 11 november is er overeenstemming bereikt voor de start van de bouw van het luxueuze woongebouw. Het contract werd ondertekend door Frank Maas van Vof Wh 69 en André Tito van Smit’s Bouwbedrijf. De opdrachtgever had voor deze gelegenheid een XXXL pen meegenomen en na ondertekening is ‘het stokje’ symbolisch overgedragen aan het uitvoeringsteam.

The Muse is een kwalitatief hoogwaardig woongebouw ontworpen door Barcode architecten uit Rotterdam. The Muse huisvest 94 luxe koopappartementen variërend tussen de 80 en 200 vierkante meter inclusief twee penthouses op de bovenste verdieping. Op de begane grond bevinden zich twee commerciële ruimtes van 400 en 500 vierkante meter. Parkeren gebeurt op laag 1 t/m 3.

Perfecte ligging
Vanuit je appartement in The Muse kijk je naar Rotterdamse iconen van vroeger en nu. Aan de westzijde lonkt de historie van de stad. Aan de zuidelijke havenzijde beleef je de Maas, de moderne scheepvaart en kijk je uit op de Willemsbrug. De noordzijde blikt op het hart van de stad. Het is nog geen 10 minuten lopen naar de Grote Markt of de terrassen aan de Meent of Maas. Het riante collectieve dakterras is in de toekomst ter beschikking voor de bewoners. Op de zesde verdieping bevinden zich een tweetal hotelkamers voor gasten.

Planning
Voordat Smit’s Bouwbedrijf kan starten zal eerst nog het bestaande pand moeten worden gesloopt. Zoals het er nu naar uit ziet start het heiwerk april 2017.