Nieuws
17 september 2015

Startsein fase 2 Roos & Beek

Gisteren is de bouw van de tweede fase van Roos & Beek in Santpoort-Noord officieel van start gegaan. Wethouder Vennik gaf samen met familie Smit-Verhoeven het officiële startsein van deze tweede fase. De festiviteiten vonden plaats in de toekomstige recreatieruimte van het appartementencomplex. De ruimte werd hiermee meteen ingewijd en de toekomstige bewoners zagen zichzelf hier over een tijdje wel vertoeven. 

Eind januari van dit jaar startte de bouw van fase 1. "Het is nauwelijks voor te stellen dat we zo’n korte tijd later hier al staan voor de start bouw van de tweede en tevens laatste fase van het appartementencomplex voor 55-plussers", aldus Wethouder Vennik. De eerste fase is geheel op hoogte en tijdens de festiviteiten konden de toekomstige bewoners alvast een kijkje nemen in twee appartementen op de begane grond. Vanaf het begin is er veel animo geweest voor de luxueuze appartementen. Van de 111 appartementen zijn nog 5 appartementen beschikbaar.

De vaart erin
Wij houden de vaart erin: zoals het er nu naar uitziet, worden de eerste appartementen van fase 1 komend voorjaar opgeleverd. De oplevering van fase 2 staat gepland in het najaar van 2016.