Nieuws
01 november 2015

Start verkoop Zaanse Strip druk bezocht

Afgelopen zaterdag is de verkoop gestart van het vierde gebouw van de Zaanse Strip. Rond half elf meldden de eerste geïnteresseerden zich al. De driekamerwoning uit fase 2 ,die was opengesteld, was in trek. De geïnteresseerden reageerden enthousiast op de ruimte en afwerking van het appartement. Bovendien was iedereen bijzonder onder de indruk van het ruime balkon dat de appartementen in fase 3 gaan krijgen. Een aantal bezoekers heeft daar zelfs op gewacht en de eerdere fases van De Zaanse Strip voor voorbij laten gaan. De eerste inschrijvingen werden zaterdag ter plaatse al gedaan.

Gebouw Assendelft beschikt over 9 startersappartementen voor € 117.500 en 48 driekamerappartementen vanaf € 179.500. Verkoopprijzen zijn vrij op naam, inclusief eigen grond en géén erfpacht. De appartementen uit fase 1 en 2 zijn allemaal verkocht. De bouw van de 57 appartementen van woongebouw Assendelft is reeds gestart en de appartementen worden komend voorjaar opgeleverd. De woonoppervlaktes variëren van 43 tot 89 m2. Bijzonder is dat de driekamerappartementen met de BKZ-regeling gekocht kunnen worden. De instapprijs wordt hierdoor beduidend lager, namelijk € 146.500.

Vanwege de grote belangstelling tijdens het start verkoop evenement zal de toewijzing van de appartementen geschieden op basis van loting. Inschrijven kan nog tot en met 9 november a.s..