Nieuws
17 april 2015

Start verkoop fase 2 Roos & Beek

De verkoop van de tweede én tevens laatste fase van de nieuwbouw Roos & Beek gaat aanstaande donderdag van start. Belangstellenden hebben de keuze uit 46 appartementen. De verwachting is dat de appartementen in het najaar van 2016 worden opgeleverd. 

Voorspoedige bouw
De bouw van de 65 appartementen uit fase 1 is afgelopen januari gestart en verloopt voorspoedig. Deze appartementen worden naar verwachting in het tweede kwartaal van 2016 opgeleverd. 

Ruime appartementen
In fase 2 zijn met name appartementen van het ruimere type beschikbaar. De appartementen zijn op het zuiden of westen georiënteerd en hebben een oppervlakte van ruim 90 vierkante meter. De gemiddelde prijs van deze appartementen ligt rond de € 245.500 vrij op naam.

Programma start verkoop
Op donderdag 23 april tussen 19.00 tot 21.00 uur kunnen geïnteresseerden in Café-Brasserie De Wildeman (Hoofdstraat 142 in Santpoort-Noord) terecht voor inschrijving en meer informatie. De inschrijving loopt tot en met woensdag 6 mei. Vanaf 24 april is de informatie eveneens beschikbaar bij de makelaars en op www.woneninroosenbeek.nl.