Nieuws
16 februari 2016

Park Dieperhout start verkoop fase 2

Middenin het geliefde Leidsche Houtkwartier ontwikkelt Smit's Bouwbedrijf 48 luxe eengezinswoningen en twaalf stijlvolle appartementen. Het nieuwe Park Dieperhout blijkt zeer in trek! De woningen die in de 1e fase in verkoop gingen zijn op dit moment allemaal verkocht of in optie. We zijn dan ook erg trots om te melden dat op 2 maart de verkoop van fase 2 van start gaat. Maar liefst 26 woningen gaan in verkoop, waaronder diverse herenhuizen en stadsvilla's.

Stadsvilla's en herenhuizen

Na de succesvolle verkoop van de rijwoningen aan de Norremeerstraat en stadswoningen aan de Kagerstraat van fase 1 is het nu de beurt aan de woningen van fase 2. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op diverse stadsvilla's en herenhuizen aan de Dieperpoellaan, Houtlaan en Faljerilstraat. Wat te denken van een royaal herenhuis met een woonoppervlak van 174 m2 met een ruime woonkamer/eetkeuken, een dakkapel en privéparkeerplaats op het binnenterrein? Of een karakteristieke stadsvilla op de hoek met een riante tuin aan drie zijden, een dakkapel en drie ruime slaapkamers? Stuk voor stuk woningen die perfect opgaan in de typerende omgeving van groene hofjes, hagen en tuinen in het Houtkwartier. Benieuwd welke woningen er allemaal in de verkoop gaan? Kijk dan gauw bij het woningaanbod.

Avond start verkoop fase 2

De verkoop van fase 2 gaat op woensdagavond 2 maart om 18.00 uur van start en vindt plaats op het Driestar College in Leiden. Op deze avond kunnen geïnteresseerden de brochure van het bouwplan meenemen, de verkoopdocumentatie met woningprijzen afhalen, de presentatie bijwonen en vragen stellen aan de makelaar, ontwikkelaar en architect. Wie aanwezig wil zijn op de start verkoop van fase 2 kan zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website van Park Dieperhout. Op de verkoopavond zijn alle ogen gericht op fase 2 van het nieuwbouwplan. Nieuwe informatie over de appartementen uit fase 3 is dan ook nog niet beschikbaar.

Inschrijving en loting

Vanaf de start verkoop is het mogelijk om in te schrijven op een woning. Er worden tijdens de verkoopavond echter nog geen opties verleend. De verkoop geschiedt namelijk via inschrijving en de daaropvolgende loting. Geïnteresseerden die in oktober 2015 hebben meegewerkt aan de 'Enquête Woonwensen' krijgen voorrang op gegadigden die zich na deze datum aanmelden. De inschrijvingstermijn voor de 26 woningen van fase 2 sluit op 14 maart om 17.00 uur. Een korte tijd daarna zal de loting plaatsvinden.

Voor meer informatie omtrent nieuwbouwproject Park Dieperhout kunt u een kijkje nemen op wonenindieperhout.nl.