Nieuws
11 juli 2014

Start bouw ‘Het Pakhuis’

 

‘Het Pakhuis‘ is officieel van start gegaan. Toekomstige bewoners, de ontwikkelaar, adviseurs en vertegenwoordigers van de gemeente waren aanwezig bij het slaan van de ‘feestelijke heipaal’. ‘Het Pakhuis’ maakt deel uit van Blok 0 gelegen in de Houthaven te Amsterdam. Het project omvat 34 appartementen, 3 herenhuizen en 1 (woon)studio.

In 2013 hadden ASR Vastgoed Ontwikkeling en Smit’s Bouwbedrijf al overeenstemming bereikt over het uitontwikkelen en realiseren van het project. In de afgelopen maanden hebben de toekomstige eigenaren samengewerkt met een interieurarchitect en Smit’s Bouwbedrijf om hun individuele wensen, zowel binnen de woning alsmede in de gevel, mogelijk te maken en te verwezenlijken. Het project is duurzaam en klimaatneutraal. Er wordt voldaan aan de Menukaart Klimaatneutrale Zelfbouw van de gemeente Amsterdam. Zo heeft het project hoogwaardig isolatiemateriaal, drievoudig glas, stadswarmte en –koeling, zonnecollectoren, hot-fill ten behoeve van vaatwasmachine en wasmachine en een Douche-WarmteTerugWinning-systeem. 

Er zijn nog enkele woningen te koop met een vraagprijs vanaf € 89.120,-. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar de website www.ontwerpjepakhuis.nl.