Nieuws
01 maart 2016

Smit's Bouwbedrijf aanwezig in Boskoop

Achter de dorpskern van Boskoop gaat de komende jaren de nieuwe woonwijk Waterrijk tot bloei komen. Boskoop, gelegen in het Groene Hart, biedt bewoners een landelijke omgeving om in te wonen, op rijafstand van de grote stad. Vanwege de omvang en de duur van het project vonden Smit's Bouwbedrijf en Waterrijk Boskoop BV dat het tijd was om het gezicht vaker te tonen.

Een gezicht in Boskoop
De bewoners van Boskoop, die rondom de nieuwbouwlocatie Waterrijk wonen, is het rumoer in de omgeving vast niet ontgaan. Er wordt namelijk druk gebouwd aan de eerste fase van dit prachtige project in het Groene Hart. Uiteindelijk moeten 444 woningen, van verschillende woningtypes, verrijzen in een nieuwe wijk van het landelijke Boskoop. Een project van deze omvang zorgt voor veel nieuwe gezichten in de omgeving, vrachtwagens met groot materiaal en hier en daar wat lawaai. Maar als er iemand in de omgeving de boel verbouwd, dan wil je toch graag weten wie dat is, toch? Het is om deze reden dat Waterrijk Boskoop BV (ontwikkelaar) en Smit's Bouwbedrijf (realisatie) zich zo nu en dan uit de stoffige bouwput begeven om het gezicht te tonen - ook in Boskoop is dit het geval.

Sponsoring BGC Floreant
Wie aan Boskoop denkt denkt aan water, weilanden en rietkragen, maar ook aan sierteelt, boomkwekerijen en alle dromen die hier door de jaren heen verwezenlijkt zijn. 'Bloeien' is een van de kernwoorden als je naar Boskoop kijkt. Van de bloei van de klimplanten, struiken, heesters en grassen tot de bloei van zakelijke dromen door de eeuwen heen. Zo ook moet de nieuwbouwwijk Waterrijk tot bloei komen.

Om het gezicht van Waterrijk Boskoop BV en Smit's Bouwbedrijf te tonen konden wij ons dan ook geen betere manier voorstellen dan de lokale voetbalvereniging BGC Floreant - wat betekent "dat zij moge bloeien" - te steunen door middel van sponsoring. In ruil voor deze steun hebben wij een mooi bord mogen plaatsen langs het hoofdveld waar het nieuwbouwproject Waterrijk en Smit's Bouwbedrijf aandacht krijgen. Namens Waterrijk Boskoop BV en Smit's Bouwbedrijf daarvoor dank!

Nieuw bouwbord op locatie Waterrijk
Sinds kort is er een nieuw bouwbord geplaatst bij de ingang van de bouwplaats. Nu de eerste woningen zijn verkocht, en er diverse in optie zijn, is het zaak om de woningen van deze Waterrijk-pioniers geheel naar wens op te leveren. Het nieuwe bouwbord sluit dan ook beter aan op de huidige situatie waarin de oplevering van de eerste woningen als mijlpaal het oppervlakte siert, geïnteresseerden in de woningen naar de juiste kanalen worden verwezen en ontwikkelaar en aannemer het bedrijfslogo tonen.

Meer weten over Waterrijk Boskoop? Bezoek dan waterrijkboskoop.nl; hier vind je informatie over de omgeving, de verschillende woningtypes, vrije kavels en de fasering van de bouw.