Nieuws
21 november 2018

SBB verduurzaamt eigen kantoor

De afdeling KRO (Kleinbouw, Renovatie & Onderhoud) heeft onlangs de 1e fase van een grootscheepse renovatie van het kantoor van Smit’s Bouwbedrijf afgerond. De gevel van het pand aan de Parallelweg in Beverwijk is geïsoleerd, lucht- en geluiddicht gemaakt en voorzien van nieuwe aluminium kozijnen met zon- en geluidwerend glas. Een zichtbare verbetering van het kantoorpand dat ooit in de jaren zeventig als motel diende.

In delen uitgevoerd
Bij de 2e fase worden het dak met de isolatie en de afdeling Kopersbegeleiding vernieuwd en in de 3e en tevens laatste fase worden de installaties aangepakt, wordt het kantoor geheel voorzien van ledverlichting en wordt een deel van het dak voorzien van zonnepanelen. Al met al een hele operatie die aansluit bij onze duurzaamheidsambitie.