Nieuws
08 maart 2018

Realisatie Hyde Park Hoofddorp een feit

 

Op 19 februari jl. hebben IC Netherlands, Snippe Projecten en Smit’s Bouwbedrijf hun handtekening gezet onder de bouwteamovereenkomst voor de realisatie van Blok 29 in Hyde Park Hoofddorp. 

Hoogstedelijke uitstraling

Initiatiefnemers Snippe Projecten en IC Netherlands zijn in 2017 gestart met de ontwikkeling van Hyde Park in Hoofddorp. Met de herontwikkeling van dit verouderde en deels leegstaande kantorenpark Beukenhorst-West wordt met Hyde Park een nieuwe stadswijk met hoogstedelijke uitstraling inclusief winkels, horeca en gemaksvoorzieningen gecreëerd. De ondertekening van de bouwteamovereenkomst markeert de ontwikkeling van een woongebouw van ca. 40.000 m2 bvo, met daarin ca. 600 – 850 woningen voor studenten, Young Professionals en starters. Het project biedt ook plaats aan commerciële ruimten, gemeenschappelijke voorzieningen, een parkeergarage met op het dek een binnentuin. De start bouw staat gepland voor het eerste kwartaal 2019.

Op de foto v.l.n.r.: André Tito – Directeur Productie Smit’s Bouwbedrijf, Igor Sanjee - projectontwikkelaar IC Netherlands, Joy Molenaar-Bolland – Projectleider Smit’s Bouwbedrijf, Guido van der Veen – Development Director IC Netherlands, André Snippe – CEO Snippe Projecten, Lars van Engelen – Projectdirecteur Hyde Park.