Nieuws
04 december 2015

Ondertekening ontwikkeling Dorpshart Leimuiden

Gistermiddag tekenden de gemeente Kaag en Braassem en Smit’s Bouwbedrijf de overeenkomst voor de ontwikkeling van het nieuwbouwplan ‘Dorpshart Leimuiden’.

Burgerinitiatief
Vorig jaar december heeft de gemeenteraad van Kaag en Braassem unaniem ingestemd met het masterplan voor een totale vernieuwing van het dorpshart in Leimuiden. Bijzonder aan dit plan is dat het tot stand gekomen is vanuit een burgerinitiatief via de Werkgroep Masterplan Dorpshart Leimuiden.

Nieuw leven
Eerder deze maand is er een overeenkomst tot stand gekomen tussen Smit’s Bouwbedrijf en huisartsenpraktijk De Linde tot aankoop van het pand waar de praktijk nu in is gevestigd. Met de ondertekening van beide overeenkomsten is de weg vrij om nieuw leven in te blazen in het dorpshart van Leimuiden. Met de grondeigenaren in deelgebied Zuid - het dorpsplein en omliggend gebied -  hoopt de ontwikkelaar en de werkgroep ook binnen afzienbare tijd definitieve afspraken te kunnen maken.

Via de www.dorpshart-leimuiden.nl en deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van relevante informatie en de stand van zaken met betrekking tot de uitvoering.