Nieuws
25 augustus 2015

Ondanks slechte weer een ruime opkomst!

 

Maandag 24 augustus was het zover. Na jarenlange voorbereiding kon er op het bouwterrein van Waterrijk Boskoop dubbel feest gevierd worden. De weergoden waren ons aanvankelijk niet goed gezind, maar gelukkig bleef het tijdens de festiviteiten nagenoeg droog. Bovendien weerhield het weer de geïnteresseerden er niet van om ons toch een bezoek te brengen.

Na een inleidende toespraak van Vincent van den Broek, namens de ontwikkelaar Waterrijk Boskoop BV, was de eer aan de wethouder van de gemeente Alphen aan den Rijn om na een korte toespraak de eerste paal te slaan voor de bouw van een van de velen bruggen die de karakteristieke wijk de komende jaren gaat krijgen.

De eerste fase, met 17 zeer gevarieerde woningen, is maandag in verkoop gegaan en bestaat uit 8 stijlvolle twee-onder-één-kapwoningen en 9 ruime rijwoningen. Allen met tuin gelegen aan het water.

In de feestelijk ingerichte tent op het bouwterrein heeft men een goed beeld gekregen van de woningen, de materiaalkeuze en de beschikbare opties. Diverse belangstellenden hebben zich direct ingeschreven voor hun favoriete woning. De inschrijving sluit op 7 september om 17.00 uur. Meer info is te vinden op www.waterrijkboskoop.nl.