Nieuws
08 april 2019

Markante Rotterdamse toren op hoogte

Met zijn krachtige contouren toont The Muse of Rotterdam zich als het nieuwe design icoon aan de Rotterdamse Wijnhaven. De imposante woontoren heeft zijn hoogste punt bereikt. De afbouw is in volle gang. Bijzonder aan The Muse is de uitgesproken vorm, opgebouwd uit een brede onderbouw met schuine taille en stevige toren. The Muse telt 23 verdiepingen en 94 luxe koopappartementen in verschillende typen. In de onderbouw worden dertien havenappartementen, de residentiele entree, de commerciële ruimten, de parkeergarage, de fietsenstalling en privébergingen gerealiseerd.

Bijzonder in alle opzichten
Het schuine gedeelte bestaat uit negentien luxe terraswoningen, twee gastenkamers en een gezamenlijk dakterras. De toren van The Muse begint op de negende verdieping en loopt door tot en met verdieping 23. Hier komen 37 torenappartementen, die naar boven toe steeds groter worden. Op de twee bovenste woonlagen komen in totaal vijf penthouses. De twee grootste hebben een inpandige patio en panoramisch uitzicht rondom.

Ruwbouw gereed
Smit’s Bouwbedrijf startte in juni 2017 met de bouw van The Muse. Onlangs bereikte de ruwbouw het hoogste punt. Op de onderste verdiepingen worden momenteel de appartementen afgebouwd.