Nieuws
13 april 2016

Kijkdag Waterrijk Boskoop

Op zaterdag 23 april a.s. organiseert Smit's Bouwbedrijf een kijkdag op de bouwlocatie van het project Waterrijk in Boskoop. Geïnteresseerden zijn die dag tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom.

Voortgang bouwlocatie Waterrijk
Begin dit jaar is Smit's Bouwbedrijf gestart met de bouw van de eerste 17 woningen in Waterrijk. Deze woningen zijn het begin van iets groots. Maar liefst 444 woningen van allerlei woningtypen gaan straks Boskoop sieren. Sinds de start van de bouw is er veel werk verzet. De eerste bruggen, die de diverse wooneilanden met elkaar in verbinding brengen, zijn inmiddels gereed. De vloeren en wanden van de eerste 17 woningen zijn in aanbouw, waardoor de contouren van de wijk steeds beter zichtbaar worden.

Kom jij ook naar de kijkdag?
Wie de voortgang met eigen ogen wil zien, is zaterdag 23 april a.s. tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom op de bouwlocatie (entree nabij de Boomgaard) van Waterrijk Boskoop. De makelaars staan ter beschikking om vragen te beantwoorden en uiteraard om iedereen mee te nemen naar de woningen in aanbouw. Ook geïnteresseerden in het bouwen van een eigen woning zijn aan het goede adres. Informatie over de verschillende kavels is beschikbaar. Neem gerust je kinderen, ouders of vrienden mee. Voor de kinderen regelen we vertier en uiteraard zorgen we ervoor dat er een drankje en een hapje klaar staat. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website van Waterrijk Boskoop. Benieuwd naar welke woningen nog beschikbaar zijn? Raadpleeg dan de woningselector.