Nieuws
09 november 2017

IvensStudios bereikt hoogste punt


Slechts 6 maanden na het slaan van de eerste paal bereikt IvensStudios vandaag het hoogste punt.

Hippe stadsstudio’s nabij hartje Amsterdam
Deze mijlpaal voor de bouw van dit wooncomplex met 125 hippe stadsstudio’s werd samen met de toekomstige bewoners gevierd in het naastgelegen Amadi Panorama Hotel. IvensStudios is een ontwikkeling van de Ontwikkelcombinatie SBB-De Nijs IJburg. De studio’s hebben een gemiddelde gebruiksoppervlakte van 46 m2 en worden stuk voor stuk hoogwaardig afgewerkt en ‘sleutelklaar’ opgeleverd. Het wooncomplex is uitgerust met twee fietsenbergingen en drie gemeenschappelijke buitenruimten. In de directe omgeving van het gebouw is een ruim aanbod van dagelijkse voorzieningen, de bereikbaarheid per auto is goed en hartje Amsterdam ligt op 10 minuten afstand met de tram.

Middenhuursegment
70 appartementen zijn afgenomen door Bouwinvest Residential Fund ten behoeve van het middenhuursegment. De overige 55 appartementen zijn verkocht aan particulieren. De appartementen waren binnen zeer korte tijd verkocht. De oplevering van de studio's wordt halverwege 2018 verwacht.

IJburg bekend terrein
IJburg is een oude bekende van Smit’s Bouwbedrijf. Sinds 2000 is SBB actief bij de ontwikkeling van IJburg betrokken en ontwikkelde daar ruim 1.600 woningen en diverse voorzieningen.