Nieuws
03 november 2016

Feestelijke start fase 2 Waterrijk Boskoop

Op woensdagmiddag 2 november was het een drukte van jewelste op de bouwplaats van Waterrijk. Kopers van de 1e en 2e fase kwamen naar de bouwplaats ter gelegenheid van de feestelijke start van de bouw van de 25 woningen van fase 2. Twee toekomstige bewoners van een van de woningen in fase 2, gaven middels het slaan van de eerste heipaal het officiële startsein voor de vervolgfase. Er heerste een gezellige sfeer waarbij het met elkaar kennismaken voorop stond.

Waterrijk krijgt steeds meer vorm
Iets meer dan een jaar geleden werd het startsein voor de 1e fase gegeven. Nu een jaar later, worden de contouren en de uitstraling van de wijk steeds duidelijker zichtbaar. De eerste bruggen, die de verschillende eilanden met elkaar verbinden, zijn gereed en nog voor het einde van dit jaar worden de eerste sleutels overgedragen aan de bewoners.

Belangstelling neemt toe
Na een wat stugge start bij de verkoop van fase 1 lijkt het erop dat de potentiële kopers de weg naar Waterrijk inmiddels weten te vinden. De belangstelling neemt toe en binnen 2 maanden is ruim 50% van de woningen in fase 2 verkocht of onder optie.

Appartementen
In het 1e kwartaal van 2017 komen er 27 appartementen in verkoop. Het appartementencomplex komt tegenover de Brede School. Ook van de appartementen wordt verwacht dat hiervoor veel interesse is, mede gezien de afmeting en de grote balkons op het zuiden en westen.