Nieuws
28 maart 2017

Bouwers voor het leven!

De medewerkers van ons project Jan Toorop hebben afgelopen weekend de 86-jarige Joop Kostermans een mooie dag bezorgd. Speciaal voor de patiënt van het tegenoverliggende OLVG-ziekenhuis maakten de medewerkers een groot spandoek met daarop een olifant getekend.

Mooi uitzicht
Joop ligt alleen op een kamer en zei dat hij zo genoot van de bouwvakkers die dag in dag uit aan het werk zijn. Maar in het weekend vond hij het maar stil. Tot vorig jaar reisde Joop nog naar Afrika om daar olifanten te spotten, aldus dochter Wieky Weijnen-Kostermans. De dochter van Joop besloot daarom een ballon met daarop een olifant te kopen en deze bij ons werk af te geven, in de hoop dat de ballon door onze medewerkers op het dak kon worden bevestigd. Dan had haar vader toch iets om maar uit te kijken. Volgens uitvoerder René Kamphorst had dat kleine ballonnetje weinig zin bij windkracht zeven en vroeg aan timmerman Bram Beentjes, die naast timmertalent over een enorm tekentalent beschikt, een olifant te tekenen. Joop heeft, naar eigen zeggen, van het spandoek genoten.

Echte bouwers voor het leven
Dit prachtige gebaar heeft zelfs krant en televisie gehaald. De telegraaf heeft gister een artikel gepubliceerd en Hart van Nederland heeft er een item van gemaakt.

Wij zijn ontzettend trots op onze mannen!
Smit's Bouwbedrijf - Bouwers voor het leven.