Nieuws
14 december 2015

Bouw Waterrijk Boskoop in januari van start

Het jaar 2015 loopt bijna op z'n einde en er zijn jarenlang voorbereidingen getroffen om alles gereed te maken voor de startbouw van Waterrijk Boskoop. Het nieuwe jaar begint dan ook met goed nieuws! In januari 2016 start de bouw van de eerste fase van de nieuwe wijk die achter de dorpskern van Boskoop tot bloei gaat komen. Op dit moment staan de eerste 17 woningen van de woonwijk in de verkoop.

Oplevering eind 2016
Wie zich op dit moment rond de nieuwe woonwijk Waterrijk bevindt ziet dat de eerste bruggen volop in aanbouw zijn. De eerste bruggen - die de diverse wooneilanden met elkaar in verbinding brengen - zijn deze week gereed. In januari begint Smit's Bouwbedrijf met de bouw van de eerste 17 woningen. Het gaat om 9 eengezinswoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen die de eer hebben om als eerste hun stempel te drukken op de toekomstige woonwijk. Medio 2016 worden de contouren van het eerste deel van de wijk zichtbaar en de oplevering staat gepland voor eind 2016.

Alvast wonen? Geen last van bouwwerkzaamheden!
Voor wie zich al heeft ingeschreven op de woningen - of dat nog van plan is - is er geruststellend nieuws. Nou nieuws...? Vooraf is er goed nagedacht over het woonplezier van mensen in de eerste jaren. De indeling van de wijk en de geplande fasering van de bouw zorgen ervoor dat de bewoners van fase 1 zich niet in de gevreesde bouwput bevinden op het moment dat zij daar komen wonen. Straatwerk, verlichting en beplanting is gereed bij de oplevering van de woningen. Bovendien is het bewonersverkeer (via de Boezemlaan) gescheiden van het bouwverkeer (via de Boomgaard). Daarom is het vanaf het begin al prettig wonen in Waterrijk Boskoop.

Woningen te koop
Een woning kopen in het Groene Hart is de perfecte keuze voor wie graag landelijk wil wonen, maar niet te lang onderweg wil zijn naar het werk. De woningen die zich op dit moment in de verkoop bevinden zijn diverse eengezinswoningen vanaf € 220.000,-. en de twee-onder-een-kapwoningen vanaf € 320.000,-. Wil je meer informatie over Waterrijk-Boskoop en hoe het is om te wonen in het Groene Hart? Bezoek dan de website van Waterrijk Boskoop.