Nieuws
05 juni 2020

Wijziging directiesamenstelling

André Tito trekt zich terug als productie directeur en draagt het stokje over aan commercieel directeur en collega-directielid Dobias Bloem. Samen met algemeen directeur Jeroen Marsman vormt Dobias per 1 juni de directie van Smit’s Bouwbedrijf. Collega’s Gijsbert-Jan Heek en Theo van Zwienen ondersteunen - als adjunct directeur productie en adjunct directeur voorbereiding - Dobias ten volle bij de aansturing van de productie. 

André spreekt van ‘gemengde gevoelens’ als hij zijn stap toelicht. “Ik kwam als organisatiemedewerker bij Smit’s Bouwbedrijf binnen en heb alle ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen in dit mooie bedrijf. Ik heb de rol van directielid de afgelopen zes jaar met veel plezier en toewijding ingevuld. Maar ik merkte in de loop der jaren dat ik steeds meer afstand kreeg tot datgene waar mijn hart ligt: buiten, bij de projecten. Vanzelfsprekend heb ik er graag aan meegewerkt om deze directiewijziging op een voor ons bedrijf goede wijze te organiseren”. André zet zijn loopbaan binnen ons bedrijf voort als bedrijfsleider. 

“Uiteraard hebben we alle begrip voor het besluit van André om verder te gaan als bedrijfsleider.”, aldus Jeroen Marsman. “We nemen afscheid van een fijn directielid en verwelkomen Gijsbert-Jan en Theo in ons team.”